Noul ministru al Economiei: Romania arata bine, suntem departe de a fi in criza, dar s-a pierdut increderea

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 21:45
1708 citiri
Noul ministru al Economiei: Romania arata bine, suntem departe de a fi in criza, dar s-a pierdut increderea
Foto: Captura Digi 24 (Arhiva)

Noul ministru technocrat al Economiei, Costin Borc, sustine ca Romania "arata bine din punct de vedere macroeconomic", dar problema este ca s-a pierdut increderea in stat.

Borc a acordat, duminica, primul interviu de cand a preluat portofoliul Economiei si a fost numit vicepremier, facand o comparatie intre Romania din anii 1998-1999, perioada in care a fost consilier al prim-ministrului Radu Vasile, si Romania din prezent.

Guvernul Ciolos: Cine e Costin Grigore Borc, propus vicepremier si ministru al Economiei

"In 1998-1999 eram inca intr-o faza romantica. In 2005 suntem o tara bine asezata, o tara din Uniunea Europeana, o tara membra a NATO. 2015 este un an in care, din punct de vedere macroeconomic, Romania arata bine. Nu suntem intr-o criza, suntem departe de a fi intr-o criza. Dar, din nefericire, pe parcursul acestor ani de tranzitie, s-a pierdut foarte mult increderea: increderea in stat, increderea in vecinul nostrul, in aproapele nostru. Iar lucrurile acestea erodeaza ...citeste mai departe despre "Noul ministru al Economiei: Romania arata bine, suntem departe de a fi in criza, dar s-a pierdut increderea" pe Ziare.com

#ministru Economie Romania criza, #ministru Economie incredere stat , #Stiri Macroeconomie