Noi probleme in Guvern? Grindeanu l-a schimbat pe seful de la Aeroporturi desi ministrul Transporturilor il sustinea

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 13:59
1256 citiri
Noi probleme in Guvern? Grindeanu l-a schimbat pe seful de la Aeroporturi desi ministrul Transporturilor il sustinea
Foto: Arhiva site/Gov.ro

Bogdan Mindrescu a fost numit director general interimar de catre Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, desi, ministrul Transporturilor ar fi vrut ca Liviu Radu sa ramana in functie.

Potrivit unor surse politice citate de Mediafax, premierul Sorin Grindeanu este nemultumit si de activitatea ministrului Transporturilor, Alexandru Cuc, inclusiv in ceea ce priveste gestionarea transporturilor aeriene. O alta problema este legata de desfasurarea lucrarilor de infrastructura prioritare.

Ministrul Cuc l-ar fi sustinut si pe Liviu Radu pentru a reconfirmare in functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Director interimar a fost numit Bogdan Mindrescu, un tanar de 29 de ani, care este si presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Mindrescu a mai fost, potrivit CV-ului publicat pe site-ul institutiei, director de cabinet al ministrului Transporturilor, consultant Inspur Shandong Group Co Ltd China (in perioada 2014-2015), consultant al directorului SRTV (in perioada 2013-2014), director economic la Pandor SRL (2012-2013) sau consultant de vanzari la Banc Post (2007-2008).

Mindrescu are un masterat in management aeronautic si este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir. ...citeste mai departe despre "Noi probleme in Guvern? Grindeanu l-a schimbat pe seful de la Aeroporturi desi ministrul Transporturilor il sustinea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grindeanu demis sef Aeroporturi Bucuresti, #Grindeanu remaniere Ministru Transporturi Cuc , #Stiri Macroeconomie