Moldovenii asteapta gaze romanesti la preturi mai bune

Marti, 29 Aprilie 2014, ora 16:07
1126 citiri
Moldovenii asteapta gaze romanesti la preturi mai bune
Foto: Facebook/Iurie Leanca

Republica Moldova este convinsa ca, cel mai tarziu la 27 august, va beneficia, prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni, de gaze din Romania, la tarife mult mai bune, care sa ii arate ce inseamna diversitate si siguranta energetica, a afirmat premierul moldovean, Iurie Leanca.

"Sunt convins ca cel mai tarziu in 27 august gazele din Romania vor trece Prutul si sunt convins ca la alte tarife, mult mai bune. Astfel, in practica vom vedea ce inseamna diversitate, siguranta energetica", a spus Leanca.

"Cu prim-ministrul Ponta, am reusit sa identificam un obiectiv extrem de important, ambitios, dar fezabil: ca in 2019, atunci cand Romania va detine presedintia Uniunii Europene, sa facem tot ce e posibil ca si Republica Moldova sa devina tara cu drepturi depline a Uniunii Europene", a afirmat Leanca.

La randul sau, premierul Victor Ponta i-a asigurat pe moldoveni ca romanii au inteles ca au facut bine ...citeste mai departe despre "Moldovenii asteapta gaze romanesti la preturi mai bune" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#moldoveni gaze ieftine Romania, #Moldova gaze Romania, #moldoveni gaze Romania , #Stiri Macroeconomie