Mit sau realitate? Continua saga datoriilor Greciei

Joi, 28 Mai 2015, ora 13:28
1068 citiri
Mit sau realitate? Continua saga datoriilor Greciei

Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene (BCE), a dezmintit joi speculatiile referitoare la o relaxare imediata a conditiilor de finantare pentru Grecia.

Declaratiile oficialului BCE, care este si guvernator al Bancii centrale a Austriei, se adauga celor facute de alti oficiali europeni, care au contrazis optimismul Guvernului grec cu privire la iminenta unui acord intre Atena si creditorii internationali, transmite Reuters.

"Intr-o situatie de acest fel exista intotdeauna foarte mult zgomot si cred ca este important sa facem distinctia intre zgomot si fapte. Pentru noi este clar ca trebuie indeplinite anumite conditii. Una din conditii este daca putem accepta active grecesti, obligatiuni grecesti sub forma de garantii. Pentru moment, raspunsul este nu", a declarat Ewald Nowotny pentru postul de televiziune CNBC.

Panica in Grecia: Oamenii au scos de la bancomate sume uriase

In luna februarie, BCE a renuntat in mod brusc sa mai accepte ...citeste mai departe despre "Mit sau realitate? Continua saga datoriilor Greciei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grecia acord FMI, #Grecia acord creditori, #Grecia datorii, #Grecia datorii plata , #Stiri Macroeconomie