Mircea Cosea: Pana la alegeri se va crea un fel de situatie de asediu. Romania e ca o casa de paianta Interviu

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 12:05
1129 citiri
Mircea Cosea: Pana la alegeri se va crea un fel de situatie de asediu. Romania e ca o casa de paianta Interviu

Romania e ca o casa de paianta pe care oricand o poate lua apa. Noi ii mai punem un geam termopan, mai lustruim ici si colo, dar problema e la temelie, afirma prof. univ. Mircea Cosea, primul loc pe lista deputatilor Bucuresti a partidului Alianta Noastra Romania (ANR).

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Mircea Cosea a precizat ca Romania se afla intr-un moment dificil pentru ca tinde sa se cimenteze intr-o economie manufacturiera, cu salarii mici care stimuleaza migratia, dar "toate programele, si al PSD, sunt ca niste romane: intai te pune in actiune, iti creeaza interesul, vine conflictul si la sfarsit e Sandra Brown".

Prof. Cosea considera ca pericolul rusesc este mult exagerat: "pericolul rosu va fi real daca bulgarii si moldovenii vor considera ca mai bine sa castige ruble decat euro. Nu cred ca rusii vor veni cu tancuri in Romania, cat timp au capital investit la noi mai mult decat oricare alta tara".

De ce candidati si de ce la Alianta Noastra Romania, un partid ...citeste mai departe despre "Mircea Cosea: Pana la alegeri se va crea un fel de situatie de asediu. Romania e ca o casa de paianta Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Cosea candidat ANR, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Macroeconomie