Ministrul Transporturilor vrea ca autostrada Pitesti-Sibiu sa fie gata mai devreme: Speram, dar nu promitem nimic (Video)

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 20:40
779 citiri
Ministrul Transporturilor vrea ca autostrada Pitesti-Sibiu sa fie gata mai devreme: Speram, dar nu promitem nimic (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Dan Costescu, ministrul Transporturilor, a declarat joi, ca ar vrea devansarea termenului de finalizare pentru lucrarile de pe autostrada Pitesti- Sibiu, in cazul carora santierul nu a fost deschis inca si care are termenul de finalizare 2021.

"Pentru aceasta autostrada termenul de finalizare este 2021. Pentru bucata pe care suntem acum este 2020, pentru ca este sectiunea 5. Sectiunea 1 va avea acelasi termen. Ce incercam noi acum sa facem este sa devansam termenul, fara sa lasam loc de vreo greseala, sa pastram calitatea si sa ne marim viteza.

Deci, speram sa fie inainte de 2020, dar nu promitem nimic. Este ceea ce ne dorim, impreuna cu toti colegii", a declarat Dan Costescu, ministrul Transporturilor, aflat joi in localitatea Borlesti din judetul Arges.

In 2015 au fost demarate lucrarile geotehnice din cadrul studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitesti- Sibiu, iar la finalul acestora vor incepe lucrarile propriu-zise ale autostrazii. Studiul de fezabilitate ar urma ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor vrea ca autostrada Pitesti-Sibiu sa fie gata mai devreme: Speram, dar nu promitem nimic (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada Pitesti Sibiu, #ministru autostrada Pitesti Sibiu, #Costescu autostrada Pitesti Sibiu , #Stiri Macroeconomie