Ministrul Transporturilor lamureste zvonurile despre demisie: O telenovela de weekend

Joi, 04 Februarie 2016, ora 15:09
867 citiri
Ministrul Transporturilor lamureste zvonurile despre demisie: O telenovela de weekend
Foto: Site-ul oficial al Primariei Bucuresti

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a infirmat joi speculatiile privind o eventuala demisie din guvern, pe care le-a catalogat drept "o telenovela de week-end", precizand ca daca ar fi avut vreo nemultumire ar fi discutat-o cu premierul Dacian Ciolos.

"Telenovela de week-end, nu? Am aflat, in week-end-ul ala eram foarte bine, aveam o activitate de familie cu baiatul meu si am aflat ca era un mare subiect. Nu stiu de unde s-a nascut, cum s-a nascut. In orice caz, e foarte mult de lucru la minister si nu cred ca ar putea cineva sa lase lucrurile care sunt de facut acum, sa plece in alta parte", a declarat Dan Costescu, prezent joi la o dezbatere privind Masterplanul, organizata de Camera Deputatilor.

El a adaugat ca a fost sunat de prieteni si cunoscuti, care l-au intrebat amanunte despre presupusa sa demisie. "A fost un subiect de presa. Probabil era o criza de subiecte in acel week-end. Nu cred ca a fost vorba despre dusmani", a punctat ministrul ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor lamureste zvonurile despre demisie: O telenovela de weekend" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marian Costescu demisie Transporturi, #Marian Costescu ministrul Transporturilor , #Stiri Macroeconomie