Ministrul Transporturilor a mers iar neanuntat la santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti: Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari

Sambata, 27 Mai 2017, ora 17:56
1029 citiri
Ministrul Transporturilor a mers iar neanuntat la santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti: Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc si directorul general al CNAIR Stefan Ionita au inspectat din nou inopinat santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Cu aceasta ocazie s-a constatat un progres al lucrarilor de la ultima vizita.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a precizat ca a constatat o schimbare radicala de atitudine a constructorului, fata de abordarea acestui proiect, anunta CNAIR.

"Muncitorii si utilajele erau pe santier intr-un numar mult mai mare, iar progresul fata de ultima mea vizita era vizibil. Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari pentru ca antreprenorii sa-si faca treaba", a afirmat ministrul Transporturilor.

Compania Nationala de Drumuri cumpara drone pentru a supraveghea santierele autostrazilor

In opinia directorului general al CNAIR, Stefan Ionita, este posibila o mobilizare mai buna a constructorului pe acest ultim segment al autostrazii Bucuresti-Ploiesti.

"La pasajele Valea Saulei si cel pentru calea ferata se lucreaza la fundatiile indirecte si la piloni. Am constatat un progres al lucrarilor fata de vizita anterioara, dar cred ca este posibila o mobilizare mai buna. Voi monitoriza in continuare situatia si voi mai face astfel de vizite pentru a ma convinge de seriozitatea cu care se executa aceste lucrari", a precizat Stefan Ionita.

Ministrul Transporturilor si directorul general al CNAIR SA au mai inspectat inopinat acelasi santier in urma cu trei saptamani si au constatat la acea data o mobilizare nesatisfacatoare a constructorului.

Aceasta situatie l-a determinat atunci pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, sa ii cheme la Minister pe reprezentantii constructorului, carora le-a atras atentia ca in cazul in care nu respecta termenele de executie, urmeaza sa fie luate masuri de sanctionare. ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor a mers iar neanuntat la santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti: Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Razvan Cuc autostrada Bucuresti Ploiesti, #Razvan Cuc Ministrul Transporturilor , #Stiri Macroeconomie