Ministrul Muncii: Nu vad Romania transformandu-se intr-un Porsche, dar hai sa fim un Duster bun

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 19:58
813 citiri
Ministrul Muncii: Nu vad Romania transformandu-se intr-un Porsche, dar hai sa fim un Duster bun
Foto: Facebook/Dragos Pislaru

Economia romaneasca ar trebui sa incerce mai intai sa devina ca un Duster de calitate inainte de a aspira sa ajunga de calibrul unui Porsche sau al unui Mercedes, a declarat, marti, ministrul Muncii, Dragos Pislaru, comparand tara noastra cu economiile dezvoltate din Europa.

"Vad din ce in ce mai multi oameni in diaspora care nu neaparat ca vor sa se intoarca in tara, dar care vor sa ajute de unde sunt cu expertiza, cu sfaturi", a spus ministrul, prezent la Summitul Investitorilor Straini.

El a sustinut ca reprezentantii Romaniei ar trebui sa fie activi pe plan international, pentru a arata ca Romania poate avea un rol in peisajul european. Pislaru a exemplificat prin faptul ca, pana acum, la Consiliile Europene, ministrul roman al Muncii se intalnea cu omologul sau bulgar doar pentru a bifa ca a existat o intalnire bilaterala, vorbeau despre vreme si atat.

"Acum suntem activi si vedem oameni din Franta, din Olanda, din Germania si alte tari care vor sa aiba intalniri ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii: Nu vad Romania transformandu-se intr-un Porsche, dar hai sa fim un Duster bun" pe Ziare.com

#Dragos Pislaru economie Romania, #economie Romania Duster, #economie Romania UE, #Eric Stab economie Romania , #Stiri Macroeconomie