Ministrul Finantelor despre factorii de risc indicati de Fitch pentru Romania

Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 14:07
1172 citiri
Ministrul Finantelor despre factorii de risc indicati de Fitch pentru Romania
foto: Anca Dragu, ministrul Finantelor/ gov.ro

Decizia agentiei Fitch de reconfirmare a ratingului si perspectivei pentru Romania are la baza o evaluare echilibrata a progreselor inregistrate de tara noastra si a riscurilor macroeconomice, iar factorii de risc indicati de agentie vor fi luati in considerare in analizele si deciziile Ministerului de Finante, potrivit ministrului de resort, Anca Dragu.

Fitch confirma ratingurile Romaniei: perspectiva solida, insa exista si un risc

"Decizia agentiei de rating Fitch de afirmare a ratingului si perspectivei pentru Romania are la baza o evaluare echilibrata a progreselor inregistrate de tara noastra si a riscurilor la nivelul cadrului macroeconomic si al finantelor publice. Ne bucura recunoasterea progreselor in zona finantelor publice si a stabilitatii financiare, estimarea Fitch cu privire la cresterea economica fiind peste cea medie aferenta tarilor europene si a celor cu un rating similar.

De asemenea, suntem constienti de factorii de risc indicati de catre Fitch. Acestia ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor despre factorii de risc indicati de Fitch pentru Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Anca Dragu rating Fitch, #Anca Dragu riscuri economia Romaniei Fitch , #Stiri Macroeconomie