Ministrul Finantelor da asigurari: Avem de unde sa finantam toate masurile, nu vom creste sau introduce alte taxe

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 12:57
721 citiri
Ministrul Finantelor da asigurari: Avem de unde sa finantam toate masurile, nu vom creste sau introduce alte taxe
Foto: Camera Deputatilor

Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, a declarat sambata, la Antena 3, ca dupa o prima evaluare a bugetului, crede ca exista spatiu fiscal pentru a finanta toate masurile care se regasesc in programul de guvernare si ca exclude introducerea de taxe noi sau cresteri de taxe.

"Vestea buna este ca pe evaluarea veniturilor, suntem astazi la 253,2 miliarde de lei. Dupa o prima evaluare cred ca avem spatiu fiscal pentru a finanta toate masurile care se regasesc in programul de guvernare si vizeaza exercitiul financiar 2017", a aratat ministrul.

In ceea ce priveste pastrarea deficitului la 3%, ministrul Finantelor a spus ca limita de deficit nu este negociabila.

"Afirmatia ca suntem pe un deficit de 9 miliarde apartine domnului Ionut Dumitru, care inainte de a fi presedintele Consiliului fiscal este un analist economic. Care este diferenta intre ce spune domnul Dumitru si ce spunem noi? Noi am stabilit ca regula de lucru si sarcina adoptata in Guvern, ca orice masura care vine ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor da asigurari: Avem de unde sa finantam toate masurile, nu vom creste sau introduce alte taxe" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget 2017 taxe si impozite, #cresteri taxe 2017 , #Stiri Macroeconomie