Ministrul de Finante din Grecia a ajuns de rasul Internetului (Foto)

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 19:42
747 citiri
Ministrul de Finante din Grecia a ajuns de rasul Internetului (Foto)
Foto: Twitter/tsakalotos

Proaspatul ministru elen de Finante, Euclid Tsakalotos, a preluat de cinci zile cel mai dificil portofoliu din Guvernul din Grecia. Misiunea sa este cu atat mai dificila cu cat pachetul de reforme adoptat de Executivul elen este chiar mai dur decat cel propus de creditori.

Chiar daca subiectul crizei elene este cat se poate de serios, Tsakalotos a ajuns subiect de amuzament pe Internet.

Vineri, pe Twitter, a fost distribuita o imagine care ar infatisa semnatura ministrului, iar in scurt timp fotografia a ajuns virala. E adevarat, iscalitura celui care-l succede pe excentricul Yannis Varoufakis lasa loc de interpretari.

Gafa facuta de noul ministru elen de Finante, la intalnirea cruciala pentru Grecia (Foto)

Bineinteles, fotografia este insotita de cele mai ironice mesaje, iar internautii sustin ca iscalitura este simbolica pentru pozitia grecilor in negocierile cu creditorii internationali.

Tsakalotos nu este, insa, la prima gafa. Jurnalistii de la Bruxelles l-au ...citeste mai departe despre "Ministrul de Finante din Grecia a ajuns de rasul Internetului (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Euclid Tsakalotos semnatura, #Euclid Tsakalotos ministru Finante, #Euclid Tsakalotos gafe, #criza Grecia Euclid Tsakalotos , #Stiri Macroeconomie