Ministrul de Externe cere autostrazi: Nu e normal, tine de securitatea nationala

Vineri, 13 Mai 2016, ora 22:45
739 citiri
Ministrul de Externe cere autostrazi: Nu e normal, tine de securitatea nationala
Foto: Captura Youtube/MAE Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a considera ca nu este normal ca, la 26 de ani de la Revolutia din 1989, Romania sa nu aiba o autostrada care sa traverseze Carpatii, aratand ca aceasta este "pana la urma o chestiune de securitate nationala".

Lazar Comanescu a precizat, insa, ca nu vorbeste in calitate de ministru de Externe, ci "ca persoana care pretinde ca a urmarit si mai intelege cate ceva din procesul european".

"Una dintre cauzele, dupa parerea mea, ale acestui deficit de leadership deriva din hiperelectoralizarea politicilor, nu numai la nivel european, ci si national. Daca totul se priveste prin ciclul electoral, obiectivele pe termen lung sunt mai greu de fixat si de implementat", a spus Comanescu, vineri, in cadrul unei dezbateri organizate cu ocazia Zilei Europei de catre Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania.

El a vorbit despre nevoia de dezvoltare a infrastructurii, aratand ca aceasta poate deveni o tema prioritara a presedintiei ...citeste mai departe despre "Ministrul de Externe cere autostrazi: Nu e normal, tine de securitatea nationala" pe Ziare.com

#Lazar Comanescu autostrazi securitate nationala , #Stiri Macroeconomie