Mineri blocati in subteran, nemultumiti de situatia CE Hunedoara: Ce le-a transmis ministrul Energiei

Luni, 22 Februarie 2016, ora 13:39
1278 citiri
Mineri blocati in subteran, nemultumiti de situatia CE Hunedoara: Ce le-a transmis ministrul Energiei
Foto: Facebook/Victor Grigorescu

Discutiile legate de restructurarea Complexului Energetic Hunedoara (CEH) sunt complicate, insa in final se va ajunge la o solutie, a declarat, luni, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, adaugand ca intelege temerile si ingrijorarile minerilor din Valea Jiului.

Aproximativ 200 de mineri de la exploatarea de carbune Lonea s-au blocat luni dimineata in subteran, nemultumiti de situatia in care se afla Complexul Energetic Hunedoara (CEH), oamenii solicitand prezenta in Valea Jiului a ministrului Energiei, Victor Grigorescu.

Intrebat ce le transmite minerilor, Victor Grigorescu, prezent la un eveniment pe teme energetice, a declarat: "Complexul Energetic Hunedoara trece printr-o perioada dificila. Nu este singura companie, insa acum este nevoie de solidaritate. Este vorba de un proces de restructurare care va fi greu".

Potrivit ministrului, CE Hunedoara are un management si administratori care au datorii clare in acest sens.

"Discutiile legate de restructurare sunt complicate ...citeste mai departe despre "Mineri blocati in subteran, nemultumiti de situatia CE Hunedoara: Ce le-a transmis ministrul Energiei" pe Ziare.com

#mineri CE Hunedoara ministrul Energiei, #mineri blocati subteran Grigorescu , #Stiri Macroeconomie