Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Plăţi de 11 milioane de lei pentru sectorul creşterii animalelor. Cine sunt beneficiarii

Plăţi de 11 milioane de lei pentru sectorul creşterii animalelor. Cine sunt beneficiarii
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a demarat plata ajutorului de stat în valoare de 11,7 milioane de lei, în sectorul creşterii animalelor, pentru 91 de solicitanţi, a anunţat joi, 26 august, instituţia.

Plata se face pe baza serviciilor prestate în luna iunie şi în trimestrul al II-lea al anului 2021.

"Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie şi trimestrul al II-lea al anului 2021, în sumă de 11.779.663,07 lei, pentru un număr de 91 solicitanţi", se arată în comunicatul instituţiei.

Suma autorizată la plată se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare, amai completat APIA. ...citeste mai departe despre "Plăţi de 11 milioane de lei pentru sectorul creşterii animalelor. Cine sunt beneficiarii" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 27 ori
Citeste mai multe despreajutor de stat animale APIA agricultura