Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Atenție la SMS-urile false venite pentru plata energiei electrice. E.ON România: ”Nu dați curs acestor invitații”

Atenție la SMS-urile false venite pentru plata energiei electrice. E.ON România: ”Nu dați curs acestor invitații”

E.ON Energie Romania isi avertizeaza clientii sa nu ia in considerare si sa nu dea curs mesajelor primite, in ultimele zile, prin intermediul Whatsapp/SMS, in numele companiei, privind necesitatea unei deplasari la magazinele E.ON si depunerea unei cereri, pana la 1 octombrie, pentru a beneficia de schema de sprijin.

"Aceste mesaje nu sunt expediate de E.ON Energie Romania, iar daca primiti mesaje care contin indemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastra este sa NU dati curs acestor invitatii! Specialistii nostri in CyberSecurity investigheaza acest incident pentru a identifica si transmite informatii utile catre institutiile specializate ale statului care sunt autorizate sa ia masuri pentru prevenirea unor situatii similare", anunta compania.

De asemenea, in legatura cu schema de sprijin stabilita de catre statul roman, privind plafonarea preturilor la electricitate si gaze naturale pentru perioada 1 septembrie 2022 - 31 august 2023, informatii corecte si complete pot fi gasite pe pagina de internet, prin accesarea link-ului https://www.eon.ro/plafonare-pret.

Totodata, face urmatoarele precizari pentru clienti: ca persoane fizice, nu e nevoie sa depuneti nicio cerere pentru a beneficia de acest sprijin;

• persoanele juridice, in functie de domeniul de activitate, pot depune o solicitare online, prin accesarea paginii https://www.eon.ro/clienti-business/cerere-oug119; daca este necesar sa veniti in magazinele E.ON, asigurati-va ca v-ati programat vizita care se face exclusiv online, folosind serviciul E.ON eBookingaccesand link-ul https://www.eon.ro/programare-online sau la telefon 0265 208 466. ...citeste mai departe despre "Atentie la SMS-urile false venite pentru plata energiei electrice. E.ON Romania: "Nu dati curs acestor invitatii"" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 758 ori
Citeste mai multe despremesaje false EON EON Energie cereri