Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR. Valoarea finanțării depășește 35 de milioane de lei

Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR. Valoarea finanțării depășește 35 de milioane de lei

Primarul general al Capitalei a anunţat că Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR, iar valoarea finanţării nerambursabile este de 35.355.175,99 lei şi perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

„Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR. Un prim proiect pe care l-am propus a fi finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost aprobat de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei: este vorba despre cererea de finanţare pentru renovarea şi consolidarea corpurilor de clădire A şi B ale Maternităţii Bucur, din str. Bucur, sector 4”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

Edilul general a adăugat că valoarea finanţării nerambursabile este „de 35.355.175,99 lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare”.

„Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirii pentru corpul A (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.) şi consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică a Corpului B”, mai scrie Nicușor Dan.

...citeste mai departe despre "Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR. Valoarea finanțării depășește 35 de milioane de lei" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 711 ori
Citeste mai multe desprematernitatea bucur renovare PNRR