Mama premierului grec se declara ingrijorata: Alexis Tsipras "nu mai mananca si nu mai doarme"

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 16:46
883 citiri

Premierul grec, Alexis Tsipras, care a fost nevoit sa faca recent compromisuri majore pentru a evita iesirea tarii sale din zona euro, a ajuns sa nu mai manance si nici sa doarma suficient, a declarat ingrijorata mama sa unei publicatii locale.

"In ultima vreme, Alexis nu mai mananca, nu mai doarme, dar nu are de ales, pentru ca are o datorie de indeplinit fata de poporul care i-a acordat increderea", spune mama sa, Aristi Tsipras - in varsta de 73 de ani - intr-un interviu acordat saptamanalului Parapolitika, consemneaza sambata AFP.

"Il vad foarte rar. De la aeroport merge direct la parlament. Nu are timp nici macar sa-si vada copiii, deci cum ar mai putea sa ma vada si pe mine?", continua mama sa. Dar "atunci cand vorbim ii spun sa faca tot ce poate mai bine pentru tara si sa aiba grija de el, iar el imi raspunde sa nu-mi fac griji, pentru ca totul va fi bine", spune ea mai departe.

Avertismentul lui Varoufakis dupa remanierea guvernului grec: Reformele vor esua, va fi cel ...citeste mai departe despre "Mama premierului grec se declara ingrijorata: Alexis Tsipras "nu mai mananca si nu mai doarme"" pe Ziare.com

#Tsipras nu mai mananca, #mama Tsipras, #Tsipras premier Grecia , #Stiri Macroeconomie