Lucian Isar explica scandalul Lukoil: E un contributor important la campania electorala

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 10:34
1351 citiri
Lucian Isar explica scandalul Lukoil: E un contributor important la campania electorala
Foto: caon.ro

Compania Lukoil nu e credibila atunci cand ameninta cu plecarea din Romania, mai ales ca de curand a primit drept de exploatare in Marea Neagra, spune analistul Lucian Isar, care este de parere ca scandalul are o stransa legatura cu alegerile si ca gigantul rus este un contributor important la campania lui Victor Ponta.

Fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri in Guvernul Ponta I, Lucian Isar spune ca, daca vrem sa ne explicam ce se intampla in acest caz, trebuie sa ne indreptam atentia catre companiile cu care Lukoil a lucrat in ultimii 12-13 ani si au facut profit, desi Lukoil a fost permanent pe minus.

Totodata, el subliniaza faptul ca si alti patroni romani au ajuns la inchisoare in ultimul timp, dar premierul nu a reactionat, desi erau afectati mai multi angajati decat in cazul Lukoil.

"Autoritatile stiau ce se intampla de mult timp"

"Operatiunile care erau realizate de compania Lukoil in Romania nu sunt o noutate nici pentru autoritati, nici pentru mediul de ...citeste mai departe despre "Lucian Isar explica scandalul Lukoil: E un contributor important la campania electorala" pe Ziare.com

#Lucian Isar sechestru Lukoil, #Lucian Isar Lukoil campanie Ponta, #Lukoil contributor campanie Ponta , #Stiri Macroeconomie