Loteria bonurilor Premiul ar putea fi impartit intre peste 2.000 de castigatori

Marti, 14 Aprilie 2015, ora 21:44
937 citiri
Loteria bonurilor Premiul ar putea fi impartit intre peste 2.000 de castigatori
Foto: B1 TV

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti seara, ca in jur de 2.000 de bonuri fiscale sunt castigatoare la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, dar ca abia dupa 30 de zile autoritatile vor afla cate dintre acestea au fost pastrate.

"Au fost 2.000 de bonuri emise care se incadreaza. Este o campanie extrem de utila si o idee foarte buna demarata tocmai pentru a solicita bonul fiscal. (...) Este un succes. Este o idee buna, care va continua", a declarat Eugen Teodorovici la postul B1 TV.

Ministrul Finantelor a explicat si cand va avea loc urmatoarea extragere.

"Maine (miercuri - n.red.) voi semna ordinul de ministru pentru ca a doua extragere sa aiba loc in iunie, pentru aprilie si mai. Apoi intram pe prevederea normala care spune ca lunar se vor organiza", a adaugat ministrul.

Situatie inedita la loteria bonurilor fiscale: Un singur om are 23 de bonuri castigatoare - cum e posibil

Teodorovici a comentat si cazul aradeanului care a depus 23 de ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor Premiul ar putea fi impartit intre peste 2.000 de castigatori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#castigatori loteria bonurilor, #urmatoarea extragere Loteria bonurilor, #loteria bonurilor fiscale , #Stiri Macroeconomie