Kriptomat Automatizează Creșterea Portofoliului

Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 17:40
550 citiri
Kriptomat Automatizează Creșterea Portofoliului
FOTO: kriptomat.io

Cu funcția de Cumpărare Recurentă de la Kriptomat, investitorii pot să seteze dollar cost averaging în câteva secunde folosind cardurile de credit.

Kriptomat a adăugat o funcție de cumpărare recurentă automată, alături de celelalte instrumente pentru investitorii cripto din Europa și de peste tot din lume.

Funcția actualizată de Cumpărare Recurentă permite investitorilor să definească o cantitate de criptomonede specifice care să fie cumpărate în fiecare săptămână, la fiecare două săptămâni sau în fiecare lună. Suportul pentru Visa și Mastercard înseamnă că taxele sunt gestionate automat, cu o soluție rapidă și clară.

Utilizatorii specifică pur și simplu că doresc să cumpere Ripple (XRP) – sau Bitcoin sau Ethereum sau orice alte criptomonede – precizând suma și frecvența. Cumpărarea Recurentă asigură efectuarea de achiziții conform unui program, scutindu–i pe investitori de grija de a găsi momentul potrivit de pe piață, de a face tranzacțiile manual sau de a monitoriza prețurile non–stop.

Funcția de Cumpărare Recurentă este o implementare a dollar cost averaging (DCA), o strategie de investiții care elimină riscurile tranzacționării zilnice și minimizează efectele volatilității pieței. În timp, chiar și micile investiții se adună într–un portofoliu diversificat, care te poate ajuta să îți atingi obiective precum achiziția unei case, plata taxelor pentru universitate sau finanțarea pensionării.

Cumpărarea Recurentă face parte dintr–o serie de funcții ale Kriptomat care oferă acces la tehnici avansate de investiții și gestionarea portofoliului, disponibile utilizatorilor care nu au cunoștințe temeinice în tehnologia blockchain sau investiții. Alte instrumente includ tranzacțiile automate, notificările de preț și KriptomatPay, o soluție pentru freelanceri, antreprenori, și influenceri care doresc să primească plăți cripto. Instrumentele business–to–business ale Kriptomat includ widget–ul de înrolare KriptoRamp și API–ul Crypto Exchange White Label pentru întreprinderile Web3 care urmăresc să înroleze utilizatori.

Lider în Europa, platforma licențiată și reglementată Kriptomat suportă utilizatori în peste 20 de limbi și permite cumpărarea, vânzarea și tranzacționarea a peste 350 de criptomonede populare cu dolari americani, euro, lire sterline, și alte monede fiat.

Kriptomat este prima bursă de criptomonede care a obținut certificarea ISO 27001 pentru securitatea datelor. Cu sediul în Tallinn, Estonia, compania deține birouri în țări aflate peste tot în Europa.

Companie fondată în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor odată cu introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât oricine, de oriunde, se poate bucura de oportunitate, libertate și echitate în utilizarea de criptomonede. Sute de mii de clienți de peste tot din Europa și din alte 120 de țări din toată lumea au încredere în Kriptomat ca să cumpere, să vândă, să schimbe, să distribuie și să investească în cripto.

#criptomonede, #kriptomat, #portofoliu , #Stiri Macroeconomie