Isarescu, singurul care l-ar putea bate pe Antonescu - Interviu

Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 09:59
1448 citiri
Isarescu, singurul care l-ar putea bate pe Antonescu - Interviu

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este singurul care l-ar putea invinge pe presedintele PNL, Crin Antonescu, in cursa pentru functia de presedinte al Romaniei, este de parere sociologul Bruno Stefan, presedintele Fundatiei "Biroul de Cercetari Sociale".

Bruno Stefan a spus ca Miscarea Populara poate fi o rampa de lansare in viata politica pentru Mugur Isarescu, urmand ca actualul sau lider, sociologul Marian Preda, sa fie "in spate", ca presedinte executiv.

Comparandu-i pe Isarescu si Antonescu, Bruno Stefan considera ca cei doi sunt "de calibre diferite intelectual", iar guvernatorul BNR ar avea din asta de castigat mai mult decat din forta politica pe care o are in spate liderul liberal. Totodata, ne-a mai spus sociologul, Mugur Isarescu este cel identificat, in mai multe masuratori de specialitate, drept potential candidat la prezidentiale din partea unei noi formatiuni politice de dreapta, care ar putea fi Miscarea Populara.

In ce masura poate Miscarea Populara sa se afirme pe scena politica din Romania, sa se impuna?

Orice miscare, orice fundatie are la infiintare bastonul de maresal in ranita si poate ajunge cat se poate de sus. Problema este sa aiba o viziune foarte clara unde anume vrea sa ajunga si sa-si gaseasca oamenii potriviti.

Citeste mai multe despre Isarescu, singurul care l-ar putea bate pe Antonescu - Interviu pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mugur Isarescu candidatura presedintie, #Mugur Isarescu vs Crin Antonescu, #Mugur Isarescu Miscarea Populara , #Stiri Macroeconomie