Iohannis va discuta cu guvernul despre fondurile europene: Trebuie sa ne facem temele mult mai bine

Sambata, 25 Martie 2017, ora 19:06
897 citiri
Iohannis va discuta cu guvernul despre fondurile europene: Trebuie sa ne facem temele mult mai bine
Foto: captura Digi 24

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul summitului de la Roma, ca va discuta cu reprezentantii guvernului despre situatia absorbtiei fondurilor europene, deoarece, in conditiile in care Romania va exercita in 2019 presedintia Consiliului European, trebuie sa isi faca "temele mult mai bine" la acest capitol.

"Se apropie cu pasi repezi data cand se negociaza viitorul buget al Uniunii Europene. Cu rata de acum, pare ca nu vom fi in pole position, vom fi gasiti cu carti proaste. Voi discuta cu guvernul. Daca vrem sa contam in 2019, trebuie sa ne facem temele mult mai bine", a declarat Iohannis.

De asemenea, seful statului a atras atentia ca Romania nu trebuie sa aiba un deficit excesiv.

"Romanii sunt in continuare cei mai eurooptimisti. (...) Asta inseamna sa ne facem treaba si acasa, sa respectam ce am convenit cu totii, sa nu avem deficit bugetar excesiv", a mai spus Iohannis.

Pe aceeasi tema:

Ghinea: Cineva din Guvern il saboteaza pe Grindeanu ...citeste mai departe despre "Iohannis va discuta cu guvernul despre fondurile europene: Trebuie sa ne facem temele mult mai bine" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis guvern fonduri europene, #Klaus Iohannis summit Roma , #Stiri Macroeconomie