Iohannis se gandeste daca promulga Codul Fiscal: Sa renuntam la iluzii!

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 13:35
840 citiri
Iohannis se gandeste daca promulga Codul Fiscal: Sa renuntam la iluzii!
Foto: Digi24

Presedintele Klaus Iohannis a declara, miercuri, ca in aceste zile va analiza daca va promulga noul Cod Fiscal, insa a aratat ca nu crede ca acesta va revolutiona economia tarii.

"Devine imperativ sa renuntam la cel putin cateva iluzii - in primul rand, iluzia ca prosperitatea se poate construi pe deficite bugetare si datorie publica, rostogolita continuu, de la un an la altul.

Apoi, iluzia ca politicile monetare si fiscale pot compensa absenta reformelor reale. Nu in ultimul rand, iluzia ca odata ce a fost obtinuta, prosperitatea nu se mai poate pierde, ceea ce este profund gresit.

As putea evoca drept exemplu noul Cod Fiscal, pe care chiar zilele acestea il analizez pentru a decide asupra oportunitatii promulgarii sale", a declarat Klaus Iohannis, la sediul BNR, dupa o intalnire cu guvernatorul Mugur Isarescu.

Acord cu FMI si Comisia Europeana, pe noul Cod Fiscal

"Nu stiu cum s-a strecutat aprecierea ca acest Cod Fiscal ar revolutiona economia Romaniei, prin simpla ...citeste mai departe despre "Iohannis se gandeste daca promulga Codul Fiscal: Sa renuntam la iluzii!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Cod Fiscal, #Iohannis promulgare Cod Fiscal, #Klaus Iohannis BNR , #Stiri Macroeconomie