Iohannis, noi consultari pentru numirea unui premier: Nu conteaza cine guverneaza, ci cum guverneaza

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 11:29
747 citiri
Iohannis, noi consultari pentru numirea unui premier: Nu conteaza cine guverneaza, ci cum guverneaza
Foto: Arhiva Ziare.com

Consultarile la Palatul Cotroceni pentru numirea unui nou premier au intrat pe ultima suta de metri, marti, mingea fiind in terenul presedintelui Klaus Iohannis, iar din ce in ce mai mult se contureaza ideea unui guvern de tehnocrati.

"Cred ca pentru economie nu are vreo importanta cine anume guverneaza, ci maniera de guvernare. In ultimii ani s-a demonstrat ca un partid de stanga poate lua masuri de dreapta, la fel cum un partid de dreapta poate lua masuri de stanga, asa ca...

Organizarea de alegeri anticipate nu cred ca ar clarifica taberele ideologice, prin urmare ar rezulta un guvern care nu ar avea o strategie de guvernare mai consistenta decat cele anterioare.

Ar fi bine daca guvernul de tehnocrati care se prefigureaza ar conserva lucrurile bune facute de Guvernul Ponta (consolidarea fiscala simultan cu reducerea fiscalitatii) ", a declarat Bogdan Glavan, profesor la Universitatea Romano-Americana, pentru Ziare.com.

Si Andrew MacDowall, analist specializat pe pietele ...citeste mai departe despre "Iohannis, noi consultari pentru numirea unui premier: Nu conteaza cine guverneaza, ci cum guverneaza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#analisti guvern tehnocrati, #analisti economie guvern, #premier nou analisti , #Stiri Macroeconomie