Iohannis, investitorilor francezi: Trebuie acordata atentie oportunitatilor din energie si turism

Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 12:09
1057 citiri
Iohannis, investitorilor francezi: Trebuie acordata atentie oportunitatilor din energie si turism
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a aratat, in mesajul transmis la Gala Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania, ca trebuie acordata atentie oportunitatilor din domenii precum energia, agricultura sau turismul, dar si necesitatii de a reforma unele sectoare si sisteme publice.

In mesajul transmis, vineri seara, la Gala Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania (CCIFER), Iohannis a felicitat comunitatea oamenilor de afaceri francezi, formata din sute de membri, spunand ca au creat zeci de mii de locuri de munca si au contribuit la performantele economice ale Romaniei.

Seful statului a spus ca este nevoie de un mediu de afaceri performant, care sa fie bazat pe institutii economice si juridice de calitate si predictibile.

"In actualul context economic, este evident ca atentia noastra trebuie sa se orienteze asupra mediului de afaceri. Avem nevoie de un mediu de afaceri performant, care sa fie bazat pe institutii economice si juridice de ...citeste mai departe despre "Iohannis, investitorilor francezi: Trebuie acordata atentie oportunitatilor din energie si turism" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis investitori, #Klaus Iohannis mediu afaceri , #Stiri Macroeconomie