Ioan Rus: 2018 poate fi anul in care Romania va avea doua autostrazi transcarpatice

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 12:30
1292 citiri
Ioan Rus: 2018 poate fi anul in care Romania va avea doua autostrazi transcarpatice
Foto: buzznews.ro

Anul 2018 poate fi cel in care Romania va avea doua autostrazi transcarpatice, una care sa lege sudul tarii de nord si una estul de vest, a declarat, vineri seara, ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

"Pana in 2018, prioritate zero in acest Master Plan (Master Planul General de Transport al Romaniei - n. red.), dincolo de toate retelele care sa asigure interconectivitate intre diverse localitati, regiuni etc., se gasesc doua lucruri esentiale:

doua transcarpatice sud-nord, prin Pitesti si prin Brasovsi doua transcarpatice una Bacau - Brasov si una de la Targu Neamt, pe la Poiana Largului, care sa coboare, de asemenea, in Transilvania.

Pe finantarea existenta azi, pe disponibilitatile pe care le avem, 2018 poate fi anul in care sa avem doua (autostrazi transcarpatice - n. r.), deci cel putin cate o transcarpatica sud-nord si est-vest", a spus Rus, la postul de televiziune B1 TV.

Anca Boagiu, despre autostrazile Romaniei si pericolele pentru soferi: Riscul e mare, nu ne putem ...citeste mai departe despre "Ioan Rus: 2018 poate fi anul in care Romania va avea doua autostrazi transcarpatice" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ioan Rus autostrazi 2018, #autostrazi transcarpatice 2018, #autostrazi Master Plan , #Stiri Macroeconomie