Intalnire cruciala pentru viitorul Greciei. Oferta lui Tsipras, "o buna baza de negociere"

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 16:50
957 citiri

Comisarul european pentru Afaceri Economice si Financiare, Pierre Moscovici, a declarat sambata ca oferta trimisa de catre Guvernul Alexis Tsipras si sustinuta de Parlamentul elen constituie "o buna baza de negociere".

"Institutiile, toate, am spus ca acest plan poate constitui o buna baza de negociere", a afirmat Moscovici, la sosirea la reuniunea extraordinara a ministrilor Economiei si Finantelor din zona euro (Eurogrup), ce se desfasoara sambata, la Bruxelles, si are ca tema criza elena.

Comisarul european a adaugat ca "astazi este o zi importanta pentru zona euro, si, asa cum Comisia Europeana a anuntat inca de la inceput, obiectivul este mentinerea integritatii zonei euro, mentinerea Greciei in aceasta zona" si, de aceea, considera ca aceasta zi inseamna ca "a venit momentul adevarului".

Intalnire cruciala pentru Grecia, la Bruxelles - orele decisive pentru Europa

In ceea ce priveste planul de reforme pe care Guvernul premierului elen, Alexis Tsipras, l-a trimis ...citeste mai departe despre "Intalnire cruciala pentru viitorul Greciei. Oferta lui Tsipras, "o buna baza de negociere"" pe Ziare.com

#Grecia plan reforme negociere, #Grecia reforme plan salvare , #Stiri Macroeconomie