Intalnire cruciala pentru Grecia - Seful Eurogrupului: Nu va fi scurta, vor fi critici. Cati bani vor elenii

Vineri, 14 August 2015, ora 21:13
942 citiri
Intalnire cruciala pentru Grecia - Seful Eurogrupului: Nu va fi scurta, vor fi critici. Cati bani vor elenii
Foto: Captura Youtube/Sebastian Freitag

Reuniunea ministrilor Finantelor din zona euro pe tema Greciei, programata vineri seara, "nu va fi scurta", afirma Jeroen Dijsselbloem, presedintele Eurogroup.

"Este vorba de un plan foarte amplu, cu reforme majore. Vor fi intrebari, vor exista critici, poate ca unele idei vor trebui clarificate sau imbunatatite", a declarat Dijsselbloem inainte de inceperea reuniunii.

"Nu va fi o reuniune scurta. Totusi, speram ca pana la sfarsitul serii vom avea un rezultat pozitiv", a adaugat ministrul de Finante al Olandei.

Criza din Grecia: Parlamentul a votat programul de salvare - Tsipras, sabotat din interior

"Sustenabilitatea datoriei suverane a Greciei este o sursa majora de preocupare, in special pentru Fondul Monetar International. FMI va analiza cu atentie planul de asistenta in luna octombrie pentru a ne asigura ca este viabil (...) ", a explicat Dijsselbloem.

"FMI nu va lua nicio decizie inainte de luna octombrie. Dar cred ca astazi vom afla ca FMI are o atitudine ...citeste mai departe despre "Intalnire cruciala pentru Grecia - Seful Eurogrupului: Nu va fi scurta, vor fi critici. Cati bani vor elenii" pe Ziare.com

#intalnire eurogrup salvare plan Grecia , #Stiri Macroeconomie