Inselatorie cu roviniete, pe internet? Compania de Drumuri trage un semnal de alarma

Marti, 10 Decembrie 2019, ora 16:34
944 citiri
Inselatorie cu roviniete, pe internet? Compania de Drumuri trage un semnal de alarma
Foto: Arhiva foto/Asociatia Pro Infrastructura

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ne transmite sa fim foarte atenti atunci cand ne cumparam rovinieta de pe internet. Motivul e simplu: exista site-uri care ar putea sa ne ia banii fara sa ne ofere nimic in schimb.

CNAIR informeaza ca a indentificat un site numit rovinietaro.ro, care sustine ca vinde viniete - necesare pentru a circula pe drumurile din afara localitatii in care este inregistrata masina - desi nu are autorizatie sa faca acest lucru. Autorizatia ar fi trebuit sa fie eliberata de CNAIR.

La momentul publicarii acestei stiri, site-ul asupra caruia atentioneaza CNAIR nu mai era functional. Cu toate acestea, Compania sustine ca ar trebui sa continuam sa fim vigilenti.

"Rugam utilizatorii sa achite rovinieta numai la distribuitorii autorizati, ale caror puncte de distributie/portaluri web autorizate se regasesc pe site-ul oficial al CNAIR", a transmis institutia, prin inermediul unui comunicat remis redactiei Ziare.com.

In cazul in care cumparati o rovinieta care nu este valabila, riscati sa fiti amendati cu pana la 4.500 de lei, exact ca in situatia in care nu ati fi platit deloc aceasta taxa. ...citeste mai departe despre "Inselatorie cu roviniete, pe internet? Compania de Drumuri trage un semnal de alarma" pe Ziare.com

#CNAIR rovienieta falsa amenda, #comercianti rovinieta falsa CNAIR , #Stiri Macroeconomie