Inaugurarea Pasajului Berceni, amânată. Care este noul termen anunțat

Joi, 06 Aprilie 2023, ora 16:27
26 citiri
Inaugurarea Pasajului Berceni, amânată. Care este noul termen anunțat
Pasajul Berceni FOTO Facebook/ Ionel Scrioșteanu

Pasajul rutier Berceni nu va fi dat în folosință în luna aprilie, așa cum se stabilise, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu.

"Am cerut constructorului ca până pe maximum 15 iunie, inclusiv cu perioada de recepție a lucrării, pasajul să fie dat în trafic! Acesta va suporta penalitățile contractuale și legale pentru neîndeplinirea graficului conform contractului.", a scris pe Facebook Scrioșteanu.

Potrivit acestuia, au existat circumstanțe atenuante pentru antreprenor cu privire la termenul de finalizare a lucrărilor pentru acest pasaj, dar nici mobilizarea antreprenorului nu a fost în măsură să rezolve situațiile neprevăzute, astfel încât să se încadreze în termenul asumat de acesta pentru 30 aprilie.

În februarie 2023, Scrioșteanu anunța pe Facebook că a făcut o vizită la șantierul pasajului Berceni și că graficul asumat de constructor prevede darea în folosință în luna aprilie a acestui an. ...citeste mai departe despre "Inaugurarea Pasajului Berceni, amânată. Care este noul termen anunțat" pe Ziare.com

#pasaj berceni, #inaugurare, #amanare, #nou termen , #Stiri Macroeconomie