In timp ce toti ochii sunt atintiti pe ordonanta Iordache, bugetul pe 2017 trece fulger prin comisii

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 17:41
5515 citiri
In timp ce toti ochii sunt atintiti pe ordonanta Iordache, bugetul pe 2017 trece fulger prin comisii
Foto: Arhiva Ziare.com

Mii de oameni protesteaza miercuri in fata Guvernului, iar televiziunile vuiesc despre ordonanta Iordache adoptata marti seara, pe furis, de Cabinetul Grindeanu, social-democratii incearca sa treaca bugetul pe 2017 prin comisii pe repede-nainte.

O spune senatorul PNL Florin Citu, membru in Comisia de buget-finante, care a povestit cum incearca social-democratii sa treaca bugetul asa cum a fost el gandit de Executiv, fara sa ii fie aduse amendamente si fara o dezbatere serioasa.

"Smecheria PSD continua. Stiu ca sunteti atenti la ce se intampla cu ordonantele insa trebuie sa va povestesc un alt gen de smecherie pe care l-am patit azi in Comisia buget-finante.

In timp ce toata lumea este atenta la modificarile Codului penal si ordonanta cu gratierea, PSD-ul dand dovada ca nu a inteles nimic din ce se intampla pe strada, trece bugetul fulger prin comisii", a scris pe Facebook Florin Citu.

Liberalul a explicat si cum a ajuns la aceasta concluzie.

"Dupa ce nu era anuntat nimic astazi la Comisia buget-finante, primesc un telefon sa vin de urgenta la comisie ca se dezbate bugetul, la ora 13:30. Am confirmat ca vin pentru ca aveam amendamente si observatii.

Cand am ajuns stupoare, comisia terminase lucrarile! Adica in 10 minute! Mi-au spus ca lucrarile comisiei s-au incheiat si pot sa plec. Am protestat, am depus o plangere presedintelui de comisie dar efectele sunt zero", a aratat el.

Senatorul a subliniat ca "asta este inca o dovada de democratie din partea PSD-ului. Oamenii nu se sinchisesc de nimeni si de nimic. De aia sunt periculosi".

"Pana acum am crezut ca Parlamentul este o treaba serioasa cu oameni seriosi unde se discuta lucruri serioase. Trageti voi concluzia! De aceea incepand de astazi pot sa confirm si eu ca PSD-ul este profund nociv pentru Romania si trebuie sa folosim orice mijloace democratice pentru a lupta impotriva lor.

Concluzia mea este ca Presdintele Iohannis face ce trebuie si toti oamenii de buna credinta din tara asta trebuie sa-l sprijine. Cand spun #avempresedinte eu chiar cred asta", a mai precizat Florin Citu.

Senatorul a anuntat ca diseara se va alatura protestatarilor din fata Palatului Victoria.

"P.S. Diseara sunt in piata! Vremurile demonstreaza ca nu puteam lupta doar in Parlament", a conchis Citu.

Precizam ca bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pentru anul 2017 au fost adoptate de Guvern, in sedinta de marti seara, cu putin timp inainte ca Executivul sa dea lovitura de gratie Justi ...citeste mai departe despre "In timp ce toti ochii sunt atintiti pe ordonanta Iordache, bugetul pe 2017 trece fulger prin comisii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget trecut fulger comisii, #buget comisii , #Stiri Macroeconomie