In pericol sa ramanem fara caldura la iarna: Romgaz ameninta ca ne taie gazele

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 16:39
1142 citiri
In pericol sa ramanem fara caldura la iarna: Romgaz ameninta ca ne taie gazele
Foto: Arhiva Ziare.com

Consiliul de Administratie al Romgaz a aprobat prelungirea, pana pe 15 noiembrie, a contractului de furnizare gaze naturale incheiat cu Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), dar avertizeaza ca, din 16 noiembrie, va sista furnizarile daca producatorul de energie termica nu va prezenta un program ferm de stingere a datoriilor restante, informeaza compania printr-un raport remis vineri Bursei de Valori Bucuresti.

Conform sursei citate, conducerea Romgaz a aprobat si "exceptarea, pentru aceasta perioada nou contractata, de la politica de garantare a furnizarii gazelor naturale stabilita anterior de Consiliul de Administratie, respectiv constituirea de scrisori de garantie bancara sau plata avansului".

Bucurestenii ar putea avea abia de marti caldura in calorifere: Ce trebuie sa faca

Cantitatile de gaze naturale ce vor fi contractate pentru perioada mentionata vor fi nominalizate in baza platilor efectuate anterior nominalizarilor pentru luna in curs.

Consiliul de Administratie al ...citeste mai departe despre "In pericol sa ramanem fara caldura la iarna: Romgaz ameninta ca ne taie gazele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#caldura Bucuresti, #caldura datorii ELCEN, #gaze Romgaz caldura , #Stiri Macroeconomie