In 2 ani si jumatate am putea merge spre munte pe centura Comarnicului. Azi a fost semnat contractul

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 17:46
1147 citiri
In 2 ani si jumatate am putea merge spre munte pe centura Comarnicului. Azi a fost semnat contractul
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, marti, contractul de proiectare si executie pentru varianta de ocolire a orasului Comarnic. Drumul are rolul de a descongestiona traficul de Valea Prahovei.

Contractul a fost incheiat de CNAIR cu Asocierea Next Level Europe SRL - Eurostrade SRL - Groma Societa di Ingegneria - Societa a responsabilita limitata semplificata. Lucrarile care vor costa 17,044 milioane de lei, fara TVA, urmeaza sa dureze 31 de luni. Primele trei luni vor fi alocate proiectarii, iar urmatoare patru, executiei. In ultimele 24 de luni se vor putea face notificari privind defectiunile. Centura ocolitoare va avea lungimea de 2,850 kilometri.

"CNAIR SA a demarat realizarea variantei de ocolire a orasului Comarnic necesara pentru cresterea capacitatii de trafic pe tronsonul aflat pe Valea Prahovei, in conditiile in care pe DN 1, pe sectorul ce leaga Bucurestiul de Brasov, intensitatea este in continua crestere", informeaza institutia, prin intermediul unui comunicat.

Stam mai prost decat Kosovo sau Serbia: Romania nu inaugureaza in acest an nici macar un kilometru de autostradaSa traim sa o vedem si pe asta: Parlamentul vrea sa oblige Guvernul sa faca Autostrada Mures-Iasi-Ungheni in 4 aniGuvernul imprumuta zeci de milioane de euro de la Banca Mondiala pentru autostrada Ploiesti-Brasov ...citeste mai departe despre "In 2 ani si jumatate am putea merge spre munte pe centura Comarnicului. Azi a fost semnat contractul" pe Ziare.com

#centura ocolitoare Comarnic, #semnare contract centura Comarnic, #durata constructie centura Comarnic , #Stiri Macroeconomie