Hexi Pharma a primit fonduri europene pentru modernizare si extindere - cum comenteaza ministrul MFE

Luni, 16 Mai 2016, ora 12:22
936 citiri
Hexi Pharma a primit fonduri europene pentru modernizare si extindere - cum comenteaza ministrul MFE
Foto: Arhiva Facebook/Hexi Pharma Co

Hexi Pharma, compania implicata in scandalul dezinfectantilor din spitale, a primit fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia.

Hexi Pharma Co. SRL, detinuta de omul de afaceri Dan Alexandru Condrea (93,75%) si Uliana Ochinciuc (6,25%), a primit intre anii 2013 si 2015 fonduri europene si de la stat de aproape 600.000 de lei, adica peste 130.000 de euro si urma ca prin acest proiect sa-si majoreze productia de dezinfectanti de la 17,3 tone pe luna la 21,3 tone pe luna, arata Hotnews. Proiectul european era derulat in cadrul Programului Operational Cresterea Competitivitatii Economice.

Firma descria in documentatia depusa pentru dosarul de fonduri europene o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantilor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer.

In prezentarea proiectului sau, compania nota ca obiectivul activitatii Hexi Pharma este de a prepara, ambala, depozita (in scopul livrarii) produse ...citeste mai departe despre "Hexi Pharma a primit fonduri europene pentru modernizare si extindere - cum comenteaza ministrul MFE" pe Ziare.com

#Hexi Pharma fonduri europene, #Hexi Pharma ministerul Fondurilor Europene, #Hexi Pharma dezinfectanti , #Stiri Macroeconomie