Haos la Tarom: Zboruri anulate si marti, ministrul Rus trimite Corpul de Control

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 13:55
1256 citiri
Haos la Tarom: Zboruri anulate si marti, ministrul Rus trimite Corpul de Control

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a decis sa trimita Corpul de Control la Tarom, dupa ce reprezentantii sindicatelor au sesizat, la intalnirea de marti, un management defectuos al companiei, potrivit unor surse din interiorul ministerului.

Sursele citate de Agerpres sustin ca sindicatele Tarom au promis, in cadrul discutiilor cu Ioan Rus, ca vor respecta programul de zbor pana luni, cand va avea loc o noua runda de negocieri cu ministrul Transporturilor.

"Ministrul Transporturilor a spus ca va trimite Corpul de Control la Tarom pentru ca sindicatele au sesizat un management defectuos. Pana luni se mai poarta discutii.

S-a format o comisie cu reprezentanti de la Ministerul Transporturilor, de la sindicate si din companie, care sa gaseasca solutii pentru deblocarea situatiei de la Tarom, urmand ca luni aceste solutii sa fie prezentate ministrului Transporturilor.

Reprezentantii ...citeste mai departe despre "Haos la Tarom: Zboruri anulate si marti, ministrul Rus trimite Corpul de Control (Video)" pe Ziare.com

#protest Tarom, #zboruri anulate Tarom, #curse intarziate Tarom , #Stiri Macroeconomie