Guvernul, somat sa publice toate conditiile negociate pentru Comarnic-Brasov si nota de plata

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 17:03
1120 citiri
Guvernul, somat sa publice toate conditiile negociate pentru Comarnic-Brasov si nota de plata

PDL condamna modul in care premierul Victor Ponta si ministrul Dan Sova gestioneaza proiectul autostrazii Comarnic-Brasov.

"Este inacceptabil ca un proiect in concesiune, lansat in procedura de licitatie cu o valoare estimata de 1,2 miliarde euro si cu o lungime de 58 de kilometri sa ajunga sa coste cu 600 de milioane de euro mai mult si sa aiba numai 53 de kilometri", considera vicepresedintele PDL Alexandru Nazare.

Negocierea proiectului s-a facut intr-o lipsa totala de transparenta, avand in vedere ca nici macar acum nu se cunoaste suma finala pe care o va plati statul roman sau care sunt bancile care vor finanta proiectul, mai sustine democrat-liberalul.

Ponta anunta cat va costa autostrada Comarnic-Brasov si care va fi taxa pentru soferi (Video)

"Premierul Ponta ne anunta senin ca a cerut Eurostat sa nu fie luat in calcul la deficit, de parca Eurostat e o institutie care poate fi pacalita de minciunile lui Sova si Ponta. Si Eurostat si romanii isi vor da seama ca ...citeste mai departe despre "Guvernul, somat sa publice toate conditiile negociate pentru Comarnic-Brasov si nota de plata" pe Ziare.com

#PDL autostrada Comarnic Brasov, #PDL acuzatii Ponta autostrada Comarnic Brasov, #constructie autostrada Comarnic Brasov, #autostrada Comarnic Brasov , #Stiri Macroeconomie