Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul pregateste stergerea penalitatilor pentru firmele cu datorii la buget - proiect

Guvernul pregateste stergerea penalitatilor pentru firmele cu datorii la buget - proiect

Firmele cu datorii la buget restante la data de 30 septembrie 2015 vor putea plati sumele principale pana la 31 martie 2016, fara sa mai achite si penalitatile de intarziere.

Totusi, dobanzile aferente trebuie acoperite pana la 30 iunie 2016, arata un proiect de ordonanta de urgenta postat pe site-ul Ministerului de Finante.

Decizia a fost luata "in scopul prevenirii acumularii de noi datorii la bugetul general consolidat si pentru a minimiza efectele hazardului moral in ceea ce priveste indeplinirea obligatiilor de plata de catre contribuabilii suscecptibili de a beneficia de masurile propuse prin prezentul act normativ".

Concurat neloial in tara mea: Noul Cod Fiscal dezavantajeaza firmele romanesti - 3 studii de caz

Iata ce propune Ministerul de Finante:

Pentru obligatiile de plata principale datorate bugetului general consolidat, restante la 30 septembrie 2015, inclusiv, si administrate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, penalitatile de intarziere aferente ...citeste mai departe despre "Guvernul pregateste stergerea penalitatilor pentru firmele cu datorii la buget - proiect" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 937 ori