Guvernul ia azi decizia finala pe bugetul din 2016

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 07:03
853 citiri
Guvernul ia azi decizia finala pe bugetul din 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri, proiectele de lege privind bugetele de stat si al asigurarilor sociale de stat pe 2016.

In plus, pe masa Executivului se afla un proiect de ordonanta de urgenta privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul viitor, prorogarea unor termene, precum si unele masuri fiscal-bugetare, informeaza un comunicat al Guvernului remis marti seara presei.

Potrivit sursei citate, pe lista proiectelor de acte normative care ar putea fi incluse in sedinta Guvernului de miercuri se afla aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul viitor, Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2016-2018, un proiect de ordonanta de urgenta pentru completarea OUG 189/2002 privind operatiunile compensatorii referitoare la contractele de achizitii pentru nevoi de aparare, ordine publica si siguranta nationala si abilitarea Guvernului de a emite ordonante.

Buget 2016: Guvernul Ciolos consulta strada - Ce ...citeste mai departe despre "Guvernul ia azi decizia finala pe bugetul din 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget 2016 aprobat Guvern , #Stiri Macroeconomie