Grecii, intre usurare si furie, dupa acordul de la Bruxelles: Referiri la Auschwitz, Holocaust si razboi

Luni, 13 Iulie 2015, ora 20:04
785 citiri
Grecii, intre usurare si furie, dupa acordul de la Bruxelles: Referiri la Auschwitz, Holocaust si razboi
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Grecii au intampinat vestea ajungerii, luni, la un acord cu creditorii cu un amestec de usurare si multa furie, indreptata mai ales impotriva Germaniei, dupa ce a devenit clar ca tara lor va fi nevoita sa suporte si mai multa austeritate, care ar putea fractura guvernul si declansa reactii de respingere.

Prim-ministrul Alexis Tsipras va reveni la Atena pentru a castiga sprijin in favoarea unui acord care a sfarsit prin a fi mai dur decat propunerile pe care grecii le-au respins cu o majoritate categorica la referendumul din 5 iulie, noteaza Reuters.

In sfarsit, un acord pentru Grecia: Tsipras, schimbare radicala de atitudine

Pe Tsipras il asteapta zile in care va trebui sa aplaneze disensiunile din propriul partid, Syriza, probabil prin excluderea unor radicali, si sa preseze pentru adoptarea legilor de reforma in parlament.

Dupa vestea privind acordul, pe langa titlurile diminetii, din cotidienele elene nu au lipsit referiri la Al Doilea Razboi Mondial, acestea facand ...citeste mai departe despre "Grecii, intre usurare si furie, dupa acordul de la Bruxelles: Referiri la Auschwitz, Holocaust si razboi" pe Ziare.com

#Grecia furie acord, #Grecia acord usurare, #greci Germania acord , #Stiri Macroeconomie