Grecia va renaste din cenusa sau va arde in flacarile lui Hades?

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 16:55
1055 citiri
Grecia va renaste din cenusa sau va arde in flacarile lui Hades?

Grecia a incheiat un capitol, dar intra intr-o noua etapa, mai periculoasa, astfel ca tensiunile si negocierile cu creditorii internationali s-ar putea incinge tot mai mult. In aceste conditii, drumul catre recuperarea economica par a fi unul lung.

Negocierile care au durat din februarie pana in iulie au avut ca tema terminarea celui de-al doilea pachet de salvare, astfel ca discutiile pentru cel de-al treilea program de asistenta financiara incep de-abia acum, precizeaza BBC.

Sa pornim de la ideea ca cele doua parti vor ajunge la o concluzie. In acest caz, intrebarea este: cu cat de multa austeritate va fi de acord Grecia?

Inca nu putem analiza la microscop ce va contine noua intelegere, pentru ca nu exista detalii suficiente. Dar cu siguranta creditorii vor cere Atenei sa atinga o anumita tinta de excedent bugetar, adica vor obliga statul elen sa adune mai multi bani decat cheltuie. Iar, pentru a face asta, cel mai probabil va fi nevoie de impunerea unor noi reforme, de care ...citeste mai departe despre "Grecia va renaste din cenusa sau va arde in flacarile lui Hades?" pe Ziare.com

#Grecia recuperare economica, #Grecia crestere economica, #Grecia criza datorii, #datorii Grecia, #grecia negocieri , #Stiri Macroeconomie