Grecia: Reprezentantii creditorilor, la Atena - discutii pentru un nou acord

Duminica, 26 Iulie 2015, ora 13:47
1300 citiri
Grecia: Reprezentantii creditorilor, la Atena - discutii pentru un nou acord
Foto: Athens International Airport "Eleftherios Venizelos"

Echipele tehnice ale creditorilor Greciei (UE, BCE si FMI) ar urma sa inceapa sa soseasca la Atena in acest weekend, dar sefii misiunilor nu vor ajunge pana joi.

Discutiile "vor incepe marti" intre echipele tehnice si responsabilii greci pentru finalizarea acordului privind un nou imprumut international pentru tara, a declarat sambata seara o sursa din Ministerul grec al Finantelor, citata de AFP.

Sefii misiunii creditorilor "vor intarzia una sau doua zile" si vor fi la Atena pana joi, a precizat aceasta sursa.

Grecia va renaste din cenusa sau va arde in flacarile lui Hades?

Cu cateva ore inainte, aceeasi sursa a declarat pentru AFP ca Declan Costello, de la Comisia Europeana, Rasmus Ruffer, de la Banca Centrala Europeana (BCE), Delia Velculescu, de la Fondul Monetar International (FMI), si Nicola Giammarioli, responsabil al Mecanismului European de Stabilitate (MES), vor ajunge la Atena in acest weekend.

"Intarzierea sefilor de misiune se datoreaza unor motive ...citeste mai departe despre "Grecia: Reprezentantii creditorilor, la Atena - discutii pentru un nou acord" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire creditori internationali Atena, #nou acord imprumut Grecia sfarsit iulie, #nou acord imprumut Grecia , #Stiri Macroeconomie