Grecia reia negocierile cu creditorii. Se anunta discutii dificile

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 12:57
1281 citiri
Grecia reia negocierile cu creditorii. Se anunta discutii dificile

Autoritatile din Grecia vor relua saptamana viitoare negocierile cu creditorii tarii, intrerupte cu o luna inainte de alegeri, obiectivul discutiilor fiind finalizarea cu succes si la timp a primei evaluari a reformelor.

Discutiile se vor concentra pe bugetul anului 2016, cele doua parti pornind de pe pozitii diferite, in conditiile in care creditorii considera ca este nevoie de noi masuri fiscale, transmite Kathimerini.

Cele mai dificile probleme vor fi insa reformele majore, in domeniul sistemului de asigurari sociale, recapitalizarea bancilor si reforme structurale care vor afecta mari parti ale economiei si societatii.

Oficiali guvernamentali au declarat ca expertii tehnici ai creditorilor vor sosi la Atena saptamana viitoare pentru a analiza datele fiscale.

In privinta tintelor fiscale, oficialii guvernamentali sustin ca acestea pot fi indeplinite, in timp ce creditorii sunt ingrijorati ca masurile aprobate de Parlament nu sunt aplicate corect ...citeste mai departe despre "Grecia reia negocierile cu creditorii. Se anunta discutii dificile" pe Ziare.com

#Grecia negocieri creditori, #criza Grecia , #Stiri Macroeconomie