Grecia produce un cutremur la Berlin: Ministrul de Finante se gandeste la demisie

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 15:01
895 citiri
Grecia produce un cutremur la Berlin: Ministrul de Finante se gandeste la demisie
Foto: Captura Youtube/RuptlyTV/9 iulie 2015

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a lasat sa se inteleaga sambata ca nu exclude eventualitatea unei demisii daca in urma negocierilor cu Atena situatia nu va lua turnura pe care el o asteapta, intr-un interviu pentru saptamanalul Der Spiegel.

Intrebat asupra divergentelor aparute "in aceste ultime saptamani" asupra dosarului grec intre el si cancelarul german Angela Merkel, care a adoptat o linie mai putin dura fata de Atena, marele finantist german a recunoscut existenta "unor divergente de opinie".

"Aceasta face parte din democratie", a spus in continuare Schaeuble, renumit pentru duritatea sa fata de guvernul stangii radicale condus de premierul Alexis Tsipras.

Germania, unda verde negocierilor pentru un nou ajutor financiar acordat Greciei: Vot cu scandal in Parlament

"Si apoi ne luptam impreuna pentru a gasi solutii. Fiecare are un rol de jucat. Angela Merkel este cancelar, eu sunt ministru de Finante", a spus el, asigurand in acelasi timp ca dna Merkel ...citeste mai departe despre "Grecia produce un cutremur la Berlin: Ministrul de Finante se gandeste la demisie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministru german Finante demisie, #Wolfgang Schaeuble demisie Grecia , #Stiri Macroeconomie