Grecia ne baga in ceata: Trebuie sa decida ce vrea de fapt

Joi, 07 Mai 2015, ora 12:32
1214 citiri
Grecia ne baga in ceata: Trebuie sa decida ce vrea de fapt
Foto: Ziare.com

Negocierile intre greci si creditorii internationali se afla, practic, in aceeasi faza in care erau in februarie, iar premierul elen trebuie sa decida ce strategie vrea sa adopte, a transmis europarlamentarul PMP Siegfried Muresan.

"Tsipras a reusit imediat dupa alegeri sa piarda increderea partenerilor externi, in primul rand pentru ca el nu a scris pe hartie, negru pe alb, ce vrea sa faca, care e agenda, care ii sunt de fapt solicitarile, ce vrea sa negocieze. A transmis mai mult mesaje prin presa decat in intalniri.

Grecii au pierdut increderea (partenerilor - n.red.), nu au venit la masa sa negocieze serios si sa isi spuna doleantele. Totul e deschis inca, practic nu exista un acord, nu exista o solutie pe termen lung, deci nu cred ca suntem mai departe de situatia care exista in februarie", a declarat europarlamentarul PMP Siegfried Muresan, in aceasta saptamana, dupa lansarea studiului "It's Our Job: Reforming Europe's Labour Markets".

Grecia si "legaturile periculoase" ...citeste mai departe despre "Grecia ne baga in ceata: Trebuie sa decida ce vrea de fapt" pe Ziare.com

#Grecia negocieri euro, #Grecia negocieri creditori, #Grecia pericole , #Stiri Macroeconomie