Grecia, cu un pas mai aproape de planul care o scapa de faliment: Ce decizie a luat zona euro

Marti, 24 Februarie 2015, ora 17:10
1155 citiri
Grecia, cu un pas mai aproape de planul care o scapa de faliment: Ce decizie a luat zona euro
Foto: Wikipedia

Grecia este cu un pas mai aproape de a obtine extinderea cu patru luni a programului de asistenta financiara, dupa ce lista de reforme propusa de Guvernul de la Atena a fost aprobata de zona euro. Totusi, Fondul Monetar International (FMI) si Banca Centrala Europeana (BCE) au cateva critici la adresa ei.

Marti dupa amiaza, ministrii de Finante din uniunea monetara au dat unda verde documentului, numindu-l "suficient de cuprinzator pentru a fi un punct de pornire important", informeaza BBC News.

E oficial: Guvernul Greciei a facut un pas esential pentru viitorul tarii - Ce urmeaza

Totusi, ei au tinut sa precizeze ca au cerut autoritatilor elene sa dezvolte si sa extinda lista cu reforme, in baza programului actual, in colaborare cu institutiile europene, se arata intr-un comunicat de presa.

Grecia a ajuns, vineri, la un acord cu creditorii sai internationali legat de extinderea cu patru luni a programului de asistenta financiara. Ca parte a intelegerii, Guvernul de la Atena ...citeste mai departe despre "Grecia, cu un pas mai aproape de planul care o scapa de faliment: Ce decizie a luat zona euro" pe Ziare.com

#Grecia zona euro acord, #Grecia reforme zona euro, #Grecia plan salvare , #Stiri Macroeconomie