Grecia a impartit Europa - Tarile care o vor afara din zona euro - surse

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 23:10
1110 citiri

Intalnirea cruciala pentru soarta Greciei continua la Bruxelles, sambata noaptea, iar vestile nu par deloc bune pentru eleni.

Acum o ora, pe surse se vehicula ca Germania, prin vocea ministrului de Finante Wolfgang Schaeuble, respinge planul de reforme propus de premierul Tsipras si propune ca Grecia sa paraseasca zona euro cinci ani, timp in care va primi ajutor umanitar.

Jurnalistii acreditati de la Bruxelles scriu pe Twitter, citand surse oficiale, ca ideea unui Grexit temporar a fost agreata de cancelarul german Angela Merkel.

Intalnire cruciala pentru soarta Greciei - Germania respinge planul lui Tsipras si cere un Grexit temporar - surse

Numarul celor care spun "Nu" Greciei, la o saptamana dupa referendumul in care grecii au spus "Nu" Europei, ar fi insa mult mai mare. Presa finlandeza scrie ca si Finlanda respinge planul de reforme al lui Tsipras si sustine iesirea Greciei din eurozona.

FIN and GER say no to #Greece (in swedish) #yle ...citeste mai departe despre "Grecia a impartit Europa - Tarile care o vor afara din zona euro - surse" pe Ziare.com

#Grecia iesire zona euro, #eurogrup Grecia reforme, #Finalanda respinge impumut Grecia, #Grecia criza datorii , #Stiri Macroeconomie