Germania, coronita pentru investitiile in Romania

Marti, 10 Martie 2015, ora 07:31
1107 citiri
Germania, coronita pentru investitiile in Romania
Foto: MAE

Ministrul german al Afacerilor Externe, Frank-Walter Steinmeier, a avut mai multe intrevederi la nivel inalt cu oficiali ai Romaniei, in cadrul carora a precizat ca relatiile bilaterale trebuie sa devina din ce in ce mai stranse. Dar care e situatia relatiilor economice si comerciale?

"Cooperarea dintre tarile noastre a inregistrat o crestere considerabila in acesti ani. (...). Orasul Sibiu, unde ne vom afla impreuna in aceasta dupa-masa, este o dovada a faptului ca politica externa nu este facuta numai de oficiali, ci de oameni, in general, si de reprezentanti ai minoritatilor, in mod specific. Convietuirea romano-germana din acest oras reprezinta un model functional si eficient, care trebuie continuat", a declarat oficialul de la Berlin, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

La randul sau, omologul roman Bogdan Aurescu a precizat ca Germania este pentru Romania un partener esential. "Tarile noastre se bucura de o cooperare solida, bazata pe incredere si sprijin reciproc in ...citeste mai departe despre "Germania, coronita pentru investitiile in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#relatii comerciale Romania Germania, #investitii germane Romania , #Stiri Macroeconomie