George Friedman, discutii cu Iohannis: S-a oferit sa ne promoveze in randul investitorilor americani

Luni, 29 Iunie 2015, ora 18:41
907 citiri
George Friedman, discutii cu Iohannis: S-a oferit sa ne promoveze in randul investitorilor americani
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe George Friedman, fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor, a discutat cu acesta despre parteneriatul strategic Romania - SUA, despre investitiile americane in Romania si situatia din Ucraina.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, in discutiile cu George Friedman presedinte Klaus Iohannis a dat asigurari privind "angajamentul ferm al Romaniei in dezvoltarea parteneriatului strategic cu Statele Unite, subliniind necesitatea potentarii laturii economice a acestui parteneriat, asa cum a spus inca de la inceputul mandatului".

"Domnul George Friedman a insistat la randul sau ca dimensiunea economica a parteneriatului strategic dintre Romania si SUA trebuie sa se bucure de o atentie speciala in viitor, declarandu-se disponibil sa promoveze Romania in randul potentialilor investitori americani. Cei doi interlocutori au convenit ca tehnologia informatiilor si cercetarea sunt doua arii in ...citeste mai departe despre "George Friedman, discutii cu Iohannis: S-a oferit sa ne promoveze in randul investitorilor americani" pe Ziare.com

#Iohannis intalnire George Friedman, #George Friedman Romania investitori americani , #Stiri Macroeconomie