Gabriel Biris: Cresterea economica a fost numai voia Domnului Interviu

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 13:42
1503 citiri
Gabriel Biris: Cresterea economica a fost numai voia Domnului Interviu

Oamenii care iau decizii nu inteleg efectul deciziilor lor, sunt rupti de realitate, cred ca in pixul lor sta economia, iar antreprenorul e supus unei constante agresiuni, afirma Gabriel Biris, avocat specializat in legislatie fiscala.

Intr-un interviu acordar Ziare.com, Gabriel Biris a explicat ca niciun guvern nu a avut pana acum o strategie de stimulare a economiei si de combatere a evaziunii: "In loc sa ataci cauza problemelor, tu incerci sa mai ciupesti putin". Iar situatia se agraveaza: "Au inceput sa atace afaceri corecte pentru simpul motiv ca au cumparat de la (...) fantome protejate de multe ori chiar de oameni din ANAF, de politicieni"

Cresterea economica mare de anul trecut a fost exclusiv voia Domnului, datorita unor motoare pe care guvernul nu le stimuleaza, ci le incurca.

Unul dintre subiectele fierbinti ale momentului este ASF, mai ales din perspectiva salariilor uriase de acolo. Care este problema cu aceasta institutie?

ASF s-a format prin comasarea sub o ...citeste mai departe despre "Gabriel Biris: Cresterea economica a fost numai voia Domnului Interviu" pe Ziare.com

#taxa pe stalp, #salarii asf, #electorata BNR, #crestere economica , #Stiri Macroeconomie